Neuvokas perhe -ohjaajakoulutus

Neuvokas perhe -ohjaajakoulutus antaa valmiudet ottaa käyttöön Neuvokas perhe -menetelmän ja -työvälineet osaksi perheiden elintapaohjausta.

Valtakunnallinen Neuvokas perhe – menetelmä ja työvälineet on tarkoitettu lapsiperheiden elintapaohjaukseen. Menetelmä on perhekeskeinen ja voimavaralähtöinen ja antaa tukea liikunta- ja ravitsemusohjaukseen. Menetelmän avulla perhe saa aktiivisen roolin oman terveyden edistämiseen ja perheen vahvuuksien esille tuominen mahdollistuu.

Koulutuksen tavoitteet

  • osallistuja osaa soveltaa voimavaralähtöistä ja perhekeskeistä ohjaustapaa omassa työssään
  • perehdyttää osallistuja Neuvokas perhe -työvälineiden käyttöön

Kohderyhmä Äitiys- ja lastenneuvolan sekä alakoulujen terveydenhoitajat, muut lapsiperheiden kanssa työskentelevät terveydenhuollon ammattilaiset.

Koulutuksen kesto 1 päivä.

Koulutuksen hinta 50 €/henkilö. 

Koulutuksen ajankohdat

Haluatko Neuvokas perhe -ohjaajakoulutuksen alueellesi? Lisätietoa asiasta: Kirsi Airos.

Neuvokas perhe -menetelmän kertaamiseen järjestetään myös vahvistuskoulutuksia. Vahvistuskoulutuksissa esitellään menetelmän uutuuksia ja vastataan alueella heränneisiin kysymyksiin. Tämän lisäksi alue voi valita vahvistuskoulutukseen toiveteeman, joka lapsiperheiden elintapaohjauksessa eniten puhututtaa. Vahvistuskoulutus on kestoltaan 3 tuntia ja hinnaltaan 20 €/henkilö. Lisätietoja vahvistuskoulutuksesta ja sen teemoista täältä.

Tulevat Neuvokas perhe -koulutukset ovat Koulutuskalenterissa.

Tutustu Neuvokas perhe -verkkosivuihin.

 

Kohderyhmät Ammattilaiset