Olohuone

 

Muutokset toiminnassamme koronavirusepidemian takia: Olohuone on toistaseksi suljettuna. Olohuoneen puhelin päivystää, samoin sähköpostia voi lähettää    

Meidät kaikki tavoittaa myös puhelimitse ja sähköpostitse omista numeroistamme ja sähköpostiosoitteistamme.

Koronavirusepidemia aiheuttaa huolta erityisesti iäkkäille ja sydänpotilaille. Alla olevaan Sydänliiton linkkiin päivittyy tietoa ja siellä on myös jatkolinkki THL ( Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen) sivuille, jossa on aina ajakohtaisin tieto asiasta.

https://sydan.fi/fakta/ajankohtaista-koronavirusepidemiasta/

 

 

 

 

Olemme avoinna arkisin kello 9-15. 

Olemme kiinnostuneita kuulemaan, millainen on Sinun arkesi, millaista tukea Sinä ja läheisesi tarvitsette tänään, entä jatkossa?

Tarjoamme Sinulle hyvinvointia ja toipumista edistäviä palveluja ja kursseja sekä tietoa ja tukea hyvinvointisi edistämiseksi.

Olohuoneemme löydät Tampereen Sydänsairaalasta, pääsisäänkäyntikerroksesta. Lisäksi tavoitat meidän puhelimitse (040 630 3385), verkossa (hameenmaansydan.fi) ja sähköpostilla (olohuone@sydan.fi).

Vapaaehtoiset ovat käytettävissäsi lukuisilla paikkakunnilla. Heiltä saat kullanarvoista vertaistukea arjessa. Tule kysymään oman paikkakuntasi toiminnasta.