Avoimet työpaikat

Ilmoitamme tällä sivulla Sydänliiton avoimista työpaikoista.

Taloussihteeri

Haemme TALOUSSIHTEERIÄ hoitovapaan sijaisuuteen. Sijaisuus kestää kesäkuun loppuun 2020. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Taloussihteerin monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myynti- ja ostoreskontraan hoitoon sekä kirjanpitoon liittyviä tehtäviä. Tehtävä pitää sisällään myös tilinpäätöksien laadintaan osallistumisen sekä muita talouden ja hallinnon avustavia tehtäviä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa talousalan tutkintoa (tradenomi tai merkonomi), valmiutta itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, yhteistyökykyä sekä aktiivista ja positiivista asennoitumista työhön, asiakaspalveluun ja sidosryhmien kanssa toimimiseen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa toimistojärjestelmien osaamista (MS Office -työkalut). Aikaisempi kokemus Visma Netvisor -ohjelmistosta sekä yhdistyksien tai säätiöiden taloushallinnosta katsotaan eduksi. Työnkuvaa voidaan muokata tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaisesti.

Lisätiedot: kirjanpitopäällikkö Merja Joiniemi puh. 050 5112 034.

Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen pikaisesti 28.8.2019 mennessä osoitteeseen katja.hohtari@sydanliitto.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.