Tulppa-ohjaajakoulutus

Tulppa-ohjaajakoulutus perehdyttää kuntoutusryhmien ohjaamiseen Tulppa-toimintamallin avulla. Tulppa-ohjaaja saa koulutuksessa valmiudet ohjata ryhmäläistä tekemään terveyttä tukevia muutoksia. Koulutus antaa keinoja ohjata omahoitoa.

Koulutus suunnitellaan yhdessä terveydenhuollon organisaation kanssa ja järjestetään tilaajan omalla paikkakunnalla. Lisäksi järjestetään avoimia koulutuksia.

Koulutuksen tavoitteet

  • antaa valmiudet toimia Tulppa-ryhmien ohjaajana
  • päivittää ohjaajien tietoja valtimotautipotilaiden ohjauksesta ja hoidosta
  • perehdyttää kuntoutusryhmien ohjaamiseen Tulppa-ohjelmarungon avulla
  • perehdyttää toiminnallisten menetelmien käyttöön ryhmänohjauksessa

Kohderyhmä Terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaiset, kuten terveydenhoitajat, sairaanhoitajat, fysioterapeutit, sydän- ja diabeteshoitajat ja liikunnan ohjaajat sekä vertaisohjaajat. 

Koulutuksen kesto Kolmipäiväinen koulutus (2+1 päivä) 

Koulutuksen hinta Sovitaan erikseen tilaajan kanssa. Avoimissa koulutuksissa hinta on 300 €/henkilö. Hinta sisältää koulutuksen, aineistopaketin ja ohjelmaan merkityt ruokailut. Osallistujat vastaavat itse matkakuluista.

Tulppa-ohjaajakoulutusta järjestetään tilauksesta terveydenhuollon organisaatioille sopimuksen mukaan. Kerromme mielellämme lisää koulutuksista ja koulutuksen tilaamisesta omalle työyhteisölle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Kirsi Airokselta.

Lisätietoja koulutuksista antaa Kirsi Airos.

Tulevat Tulppa-ohjaajakoulutukset ovat Koulutuskalenterissa.

Kohderyhmät Ammattilaiset