Vertaistukiryhmät

Vertaistukiryhmät kokoontuvat Hämeenmaan Sydänpiirin Olkkarissa TAYS Sydänsairaalassa. Ryhmiä ohjaavat koulutetut vertaistukihenkilöt. 

HUOM! Meillä kokoontuvat ryhmät ovat koronavirusepidemian takia tauolla. Ryhmien uusista kokoontumisista ilmoitetaan tällä sivulla.

 

Nuorten sydänsairastuneiden ryhmä

Facebookissa toimii Nuoret sydänsairaat -ryhmä, joka on alle 50-vuotiaiden sydänsairastuneiden oma ryhmä. Tampereen seudun ryhmäläiset ovat muodostaneet oman, livenä kokoontuvan ryhmän. Ryhmään otetaan uusia jäseniä kevät- ja syyskauden alussa. Kysy lisää ryhmästä Riikalta, riikkjaakk@gmail.com, puh 050 512 5065

 

Kuriton sydän -ryhmä

Facebookissa toimii Kuriton sydän -ryhmä, joka on sydänsairastuneiden oma ryhmä diagnoosista riippumatta. Ryhmän puitteissa järjestetään tapaamisia, joista osa toteutuu Tampereella. Tampereen tapaamisista löytyy lisätietoa Facebookista tai voit kysyä Päiviltä, paivi.marjanen@elisanet.fi.

 

Läheisten ryhmä

Läheisten ryhmä on sydänsairastuneiden läheisille suunnattu oma ryhmä. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa. Ryhmän ohjaajat ovat itsekin sydänsairastuneiden läheisiä. Kysy ryhmästä Anitalta, puh 050 3496 117 tai Sinikalta puh 050 590 3099.  Tervetuloa! 

 

Karpalo -ryhmä

Karpalo-ryhmä on vertaistukiryhmä sydänlihassairastuneille ja heidän läheisilleen. Tapaamisten tärkeintä antia ovat vertaistukikeskustelut, toisinaan järjestetään luentotilaisuuksia tai liikutaan yhdessä. Kysy lisää ryhmästä Sakarilta, puh 044 9294 234.